ONze belofte

our-promise-banner-desktop.jpg

ONZE BELOFTE

Wij streven naar kwaliteit, zowel in onze producten als in onze dagelijkse handelingen die een impact hebben op onze wereld. Wij zijn gedreven om op een zinvolle manier positieve veranderingen teweeg te brengen voor ons milieu, onze gemeenschappen en onze werknemers.

Vandaag is ons bedrijf nog vrij klein, maar dat houdt ons niet tegen om elke dag positieve veranderingen teweeg te brengen, op kleine maar betekenisvolle manieren:

Preservatie

Topo werd al vroeg lid van The Conservation Alliance en elk jaar doneren we een deel van onze omzet op Earth Day aan de organisatie. TCA neemt initiatief voor het beschermen van wilde dieren en natuurgebieden. TCA helpt ook bedrijven als wij om geïnformeerd te blijven en betrokken te blijven bij de bescherming van natuurgebieden.


Onze producten zijn eenvoudig en dat is met opzet. Minder materialen en minder productiestappen resulteren in natuurlijker aanvoelende schoenen en dat heeft een kleinere impact op ons milieu. We voegen geen kenmerken toe tenzij ze 100% noodzakelijk zijn.

We trachten een impact te hebben door middel van verantwoorde kantoorpraktijken: zoals bijna geen papier meer gebruiken, niet-chemische zeep en schoonmaakmiddelen gebruiken, afval verminderen door alle producten en verpakkingsmateriaal te recycleren enzovoort.

our-promise-community.jpg

Gemeenschap

De beste manier om verbonden te blijven met de wereld is aanwezig en betrokken te blijven bij onze lokale gemeenschap.

Of we nu schoenen doneren aan Back on My Feet of opkomen tegen onrecht en ongelijkheid door samen te werken met In Solidarity en Camber Outdoors, Topo en onze medewerkers zijn actief betrokken bij het zijn van een positieve aanwezigheid op nationaal niveau en binnen onze lokale gemeenschap.

our-promise-kindness.jpg

Goedhartigheid

Wij respecteren de waarden van onze teamleden, van onze corporate medewerkers, tot onze productie- en retailpartners. Ieders inbreng wordt gewaardeerd en overwogen, en er is geen taak te klein voor een ieder van ons hier bij Topo HQ. Het is dankzij elk van deze teamleden dat ons bedrijf blijft groeien en slagen

IMG_1017.JPG
MTN RACER 2

De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.

nav_about-topo.jpg
Welkom bij Topo

Ontdek de oorsprong en inspiratie achter het merk Topo en leer hoe we onze missie tot uiting brengen via de producten die we maken en de mensen die we van dienst zijn.

IMG_1018.JPG
MTN RACER 2

De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.