activity_lp_trail_banner.jpg

Collectie // TRAIL

Duurzame, robuuste kenmerken worden gecombineerd met lichtgewicht constructietechnieken. Onze brede "toe box" biedt de ultieme natuurlijke loopervaring.

activity_lp_trail_terraventure-3.jpg
TERRAVENTURE 3

Ga de trails op met onze nieuwe versie die bescherming, stevigheid, duurzaamheid en nog meer grip biedt.

Een nieuw bovenwerk van gespleten mesh biedt zekerheid bij de hiel en middenvoet, met meer ademend vermogen en duurzaamheid bij de voorvoet. De tussenzool met dubbele densiteit is gecombineerd met een OrthoLite® inlegzool voor een zachte en comfortabele rit onder de voet, met een stevigere respons bij de grond. De buitenzool is verbeterd met Vibram® Megagrip voor ultieme grip op elke ondergrond, zowel nat als droog. De ruim geplaatste noppen zorgen voor een uitstekende afvoer van modder en sneeuw, terwijl de flexibele rotsplaat in de voorvoet bescherming biedt op technische trails.

 

W048.Denim-Mint_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

M048.DarkGreen-Orange_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_mtn-racer-2.jpg
MTN Racer 2

Ga de strijd aan met technische trails, in een lichtgewicht, wendbaar en robuust pakket.

MTN Racer 2 heeft een nieuw bovenwerk van mesh met meer ademend vermogen. We hebben een externe TPU hiel counter toegevoegd om de voet stabiel over het platform te houden. De vernieuwde 3-delige tussenzool biedt lichte begeleiding en is nu voorzien van ZipFoam™ voor extra demping onder de voet. De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.

 

W047.Moss-Grey_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

M047.Bone-Black_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_trail-uv2.jpg
Ultraventure 2

Leg kilometer na kilometer af in alle comfort met de Ultraventure 2.

Het 30 x 25 mm platform van deze comfortabele trailrunningschoenen zorgt voor een pluchen rit onder de voeten en is voorzien van een driedelige geïnjecteerde EVA-middenzool voor lichte begeleiding. De agressieve Vibram® XS Trek EVO buitenzool met ruim geplaatste noppen levert superieure tractie en duurzaamheid op technische trails. Het mesh bovenwerk met verminderde overlays zorgt voor meer ademend vermogen en heeft een voorgevormde schuimkraag voor extra comfort. Een interne microfiber band omsluit de middenvoet en wordt gecombineerd met een externe TPU hiel counter om de voet veilig vast te houden over het platform.

 

W043.Berry-Orange_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M043.Blue-Grey_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_uv-pro.jpg
Ultraventure pro

Wandel of ren met de ultieme prestatiegerichte hybride. Ultraventure Pro bevat een voorvoet rock plate, Vibram® Megagrip en ZipFoam™.

Ultraventure Pro biedt het comfort van onze bestseller Ultraventure 2 en tilt het naar een hoger niveau om het de ultieme prestatiegerichte hybride te maken, van thru-hiking tot trail running. De 3-delige ZipFoam™ tussenzool is gecombineerd met een extern TPU hiel counter voor lichte begeleiding tijdens de loopcyclus. De Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme tractie en grip, vooral op natte en gladde ondergrond. Een ESS-rock plate in de voorvoet biedt extra bescherming op technisch terrein.

W044.Teal-Mint_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M044.Forest-Orange_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_trailventure-wp.jpg
Trailventure WP

Met een waterdichte eVent® constructie en Vibram® Megagrip om je volledig te beschermen.

Onze waterdichte wandelschoen heeft een volledige eVent® binnenschoen constructie om voeten droog en comfortabel te houden onder alle omstandigheden. Het slijtvaste bovenwerk van rip-stop mesh is lichtgewicht en duurzaam. Een 3-delige ZipFoam™ tussenzool zorgt voor demping onder de voeten, met meer veerkracht op lange termijn dan de traditionele EVA. De Vibram® Megagrip buitenzool biedt optimale tractie en grip op alle ondergronden, vooral op nat en glad terrein. Een ESS rock plate over de hele lengte biedt totale bescherming tegen rotsen en wortels, terwijl de over-de-enkel gegoten schuimkraag extra veiligheid en ondersteuning biedt op ruige paden. 

W039.Sand-Lilac_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M039.Black-Orange_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

trailventure-activity-lp.jpg
Trailventure

Onze eerste laars combineert de lichtheid van een loopschoen met de stabiliteit van een wandelschoen.

De agressieve Vibram® XS Trek EVO buitenzool biedt superieure duurzaamheid en multi-surface tractie op elk terrein. Een rotsplaats aan de achterkant van de voet en een hard rubberen neus bieden bescherming tijdens het wandelen op technisch en ruig terrein. De halfhoge pasvorm biedt ondersteuning aan de enkel en is voorzien van een voorgevormde schuimkraag voor extra comfort. De bovenkant van rip-stop mesh is licht, duurzaam en veilig, met mediale afvoerpoorten om snelle afvoer van water te verbeteren. Een uniek lace lock systeem biedt twee veterspanningen om een aangepaste en meer veilige pasvorm te bieden.

W036.Raspberry-Black_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M036.Navy-Red_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

runventure3-activity-lp.jpg
Runventure 3

Gemaakt voor lopers die een licht, wendbaar en natuurlijk gevoel op het pad willen.

Runventure 3 is een licht dempende en responsieve zero-drop trail running schoen. Voorzien van de agressieve Vibram® XS Trek EVO buitenzool voor optimale duurzaamheid en multi-surface tractie op technisch terrein. Een rotsplaat in de voorvoet biedt extra bescherming waar nodig. Het bovenwerk van duurzaam mesh is gecombineerd met afvoerpoorten voor een snelle afvoer van water.

W035.Grey-Green_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M035.Grey-Red_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_trail_mt-3.jpg
MT-3

Licht, duurzaam en veelzijdig genoeg voor hardlopen op de weg en trail.

De nieuwe MT-3 heeft een bovenwerk van rip-stop mesh met bedrukte overlays. Het platform krijgt een upgrade en maakt gebruik van dezelfde tussenzool en buitenzool platform als de originele Terraventure, samen met een 5 mm anti-microbiële Ortholite ® voetbed.  Zonder rockplate blijft de MT-3 licht en veelzijdig, met verbeterde duurzaamheid en geweldige trail/road hybride prestaties.

W031.Blue-Coral_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M031.Slate-Orange_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

IMG_1017.JPG
MTN RACER 2

De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.

nav_about-topo.jpg
Welkom bij Topo

Ontdek de oorsprong en inspiratie achter het merk Topo en leer hoe we onze missie tot uiting brengen via de producten die we maken en de mensen die we van dienst zijn.

IMG_1018.JPG
MTN RACER 2

De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.