activity_lp_road_banner.jpg

Collectie // RoaD

Topo's collectie hardloopschoenen is ontstaan uit de overtuiging dat ons lichaam uniek ontworpen is om met gemak en efficiëntie te lopen. Onze wegen, trottoirs en verharde oppervlakken kunnen ons echter soms tegenwerken. Elke gedempte hardloopschoen in deze collectie geeft je toegang tot verschillende niveaus van natuurlijk hardlopen, terwijl ze extra functies bieden om de repetitieve impact en stress van hardlopen op de weg aan te pakken.

activity_lp_road_st-4.jpg
ST-4

Maak je lichaam sterker met ST-4, gebouwd om lichte, natuurlijke prestaties te leveren voor in de sportschool of op de weg. 

Het zero drop 16 mm platform zorgt voor een minimale, flexibele pasvorm voor een optimaal grondgevoel en een natuurlijke voetbeweging. Het ademende bovenwerk van mesh houdt de voet koel, terwijl bedrukte overlays en een interne binnenvoering voor extra veiligheid zorgen. De flexibele hielconstructie zorgt voor een natuurlijkere pasvorm en zorgt dat de schoen plat in een sporttas kan worden meegenomen. Een nieuw toegevoegd OrthoLite® voetbed zorgt voor langdurig comfort en is uitstekend bestand tegen geurtjes.

M050.Ocean-White_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

M050.Black-White_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_fli-lyte-4.jpg
Fli-Lyte 4

Van de stoep naar de sportschool, Fli-Lyte 4 is licht en veelzijdig.

Het slanke nieuwe bovenwerk bestaat uit recycled mesh zonder overlays voor een ademende, lichte, veilige en zowel comfortabele pasvorm. De tussenzool krijgt een upgrade met ZipFoam™, dat meer respons geeft en bestand is tegen compressie na verloop van tijd. Het verbrede platform van 23 x 20 mm zorgt voor een nog soepelere en stabielere rit.

W049.PowderBlue-White_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

M049.Blue-White_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_phantom-2.jpg
Phantom 2

Onze meest dempende loopschoen voor op de weg, gemaakt om superieur comfort en respons te bieden, kilometer na kilometer.

Phantom 2 is gemaakt om je lange duurlopen, dagelijkse trainingen en herstelloopjes aan te kunnen. Hij levert het comfort van zijn voorganger, nu met nog meer demping en respons. Het overlay-vrije bovenwerk van mesh, gemaakt van 30% gerecycled materiaal, houdt de voet koel en comfortabel. De vernieuwde tussenzool heeft een 3 mm hogere stapelhoogte en een ZipFoam™ middenzool voor een pittig, maar zacht gevoel onder de voet. De externe TPU hiel counter is geïntegreerd met de tussenzool om de voet op zijn plaats te houden voor een veilige en stabiele rit.

W046.Emerald-White_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

W049.Black-White_00.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_cyclone.jpg
Cyclone

Upgrade je run met onze lichte, snelle en responsieve trainer.

De EVA-middenzool heeft een ZipFoam™ kern voor een pittige, responsieve ervaring. De stapelhoogte van 28 x 23 mm zorgt voor een optimale demping op een neutraal platform. Strategisch geplaatst rubber op de buitenzool verbetert de tractie en duurzaamheid. Het ultralichte, naadloze bovenwerk van mesh zorgt voor een luchtige en veilige pasvorm.

W045.White-Sangria_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M045.White-Lime_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_ultrafly3.jpg
Ultrafly 3

De ultieme mix van lichte ondersteuning en comfort, met ZipFoam™ en onze bekroonde pasvorm.

Met een externe TPU hiel counter en EVA middenvoet biedt de Ultrafly 3 achtervoet stabiliteit en lichte weerstand. De ZipFoam™ tussenzool met 2 densiteiten zorgt voor meer veerkracht op lange termijn en een hogere rebound in vergelijking met traditioneel EVA. Het mesh bovenwerk zorgt voor een naadloze en ademende pasvorm, terwijl een gevormde foam rand en Ortholite® voetbed extra comfort bieden. De Ultrafly 3 is de perfecte dagelijkse trainer voor wie op zoek is naar een matig gedempte rit met lichte begeleiding door de loopcyclus.

 

W038.Wine-Black_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M038.Ocean-Green_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_zephyr.jpg
Zephyr

Hij is voorzien van een elastomeer stabiliteitsplaat en gepatenteerde ZipFoam™-technologie en stimuleert u door elke kilometer.

Ren als de wind met Zephyr. In de tussenzool zit een elastomeer stabiliteitsplaat die de voorvoet stabiliseert en de voortstuwing helpt tijdens de plantaire flexie. Een ZipFoam™ kern biedt meer rebound en veerkracht op lange termijn dan traditioneel EVA. Een lichtgewicht, ademend bovenwerk van mesh met bedrukte overlays houdt de voet boven het platform. Deze hardloopschoenen zijn ideaal voor speedwork, tempowedstrijden en marathonwedstrijden.

 

W037.Teal-Lime_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

M037.Salmon-White_04.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_magnifly3.jpg
Magnifly 3

Een 'zero drop'-platform gecombineerd met goede demping voor een natuurlijk comfortabele looppas.

De Magnifly 3 biedt stijl en comfort, terwijl het 0-drop, 25mm platform behouden blijft.  Een vernieuwd bovenwerk van mesh houdt je voet veilig, terwijl het licht en ademend blijft. Een nieuwe kraag van voorgevormd schuim en een Ortholite® voetbed zorgen voor extra comfort. Een geïnjecteerde EVA-tussenzool met 2 dichtheden houdt de voet zacht waar je dat wilt, terwijl de onderste laag wat pittiger blijft voor extra reactievermogen.

 

W034.Iris-Coral_05.jpg

meer kleuren beschikbaar

M034.Blue-Blue_05.jpg

meer kleuren beschikbaar

activity_lp_road_st-3.jpg
ST-3

Onze lichtste en dunste hardloopschoen voor een sokachtig gevoel.

ST-3 is onze meest minimalistische hardloopschoen voor op de weg, met een 16 mm, 0- drop platform wat perfect is voor snelheidswerk, tempolopen en fitnesswerk. De stijl zorgt voor een nauwsluitende en veilige pasvorm bij de middenvoet. Strategisch geplaatst rubber op de buitenzool verbetert de tractie en duurzaamheid waar nodig. De ST-3 heeft een inklapbare hiel, waardoor ze kunnen worden platgevouwen en dus perfect zijn om in je sporttas te stoppen.

 

W034.Black-Black_05.jpg

meer kleuren beschikbaar

M034.Black-Black_05.jpg

meer kleuren beschikbaar

IMG_1017.JPG
MTN RACER 2

De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.

nav_about-topo.jpg
Welkom bij Topo

Ontdek de oorsprong en inspiratie achter het merk Topo en leer hoe we onze missie tot uiting brengen via de producten die we maken en de mensen die we van dienst zijn.

IMG_1018.JPG
MTN RACER 2

De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.